En nog eentje in de ziekenboeg in: Peter van Ooijen

Het houdt niet op, niet vanzelf. Na Ramon Zomer, Mark-Jan Fledderus, Gor Agbaljan en Vincent Vermeij is Peter van Ooijen de vijfde Heraclied die dit seizoen een langdurige blessure heeft opgelopen. De Brabantse middenvelder, die de afgelopen weken net een basisplekje had veroverd, scheurde woensdag op de training de meniscus in zijn linkerknie. Dat maakte de Almelose BVO vanmorgen bekend via de officiële kanalen. Van Ooijen gaat vandaag direct onder het mes. Hoelang zijn herstel precies zal duren is nog niet helemaal bekend. 

Sterkte, Peter!

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “En nog eentje in de ziekenboeg in: Peter van Ooijen”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares