Einde seizoen voor Vincent Vermeij

Lekker dan, zo vlak na de winterstop. Heracles-spits Vincent Vermeij heeft op de training van gisteren een vervelende blessure opgelopen. De blonde reus kwam in botsing met een doelpaal en liep daarbij een scheur op in de achterste kruisband van de linkerknie. De Almelose BVO maakte dit vanmiddag bekend en voegde daaraan toe dat de duurste aankoop uit de clubhistorie dit seizoen zeker niet meer in actie komt. 

En dat is flink kloten, voor Vincent en voor ons. Vermeij werd in zijn eerste halve seizoen opvallend weinig ingezet door Johnnie Stegeman. Zijn optredens bestonden tot nu to vooral uit korte invalbeurtjes: elf stuks, om precies te zijn. Met het wegvallen van de stand-in van Sammy Armenteros wordt het de komende maanden soms nog flink puzzelen in de voorhoede als er spelers ziek, zwak of misselijk zijn. Zo was Armenteros afgelopen zaterdag slecht te pas, waardoor Vermeij eindelijk weer eens in de basis mocht opdraven. Wie zal er nu als tweede spits gezien worden? Kuwas? Peterson? 

HNDB wenst Vincent veel sterkte bij zijn herstel en gunt hem na de zomer een knallende terugkeer!

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Einde seizoen voor Vincent Vermeij”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties