Slowaakse Swiebertje houdt Almelose veldwachters bezig

Tot liefst vier maal toe rukten de veldwachters in de nacht van vrijdag op zaterdag uit voor één en dezelfde persoon. Een Slowaak, 24 lentes jong en zeer waarschijnlijk onder invloed van illegaal snoepgoed, zorgde meerdere keren voor overlast. Eindstand: nachtje in Hotel De Blauwe Pet.

Het eerste incident vond net na 0.00 uur plaats aan de Nieuwstraat, ‘waar hem, na een conflict, de toegang tot de woning was ontzegd’, aldus Politie Almelo. Een uurtje later was er de tweede melding van bezorgde omstanders. Meneertje liep namelijk zonder jas op straat en leek nogal verstrooid te pas. 

Niet veel later was het weer raak. Wat nu weer? De onruststoker wilde niet uit een taxi stappen. Dicht bij het Theaterhotel werd zijn tas gevonden met de inhoud ervan op straat gekwakt. De veldwachters, slim als ze zijn, namen de inboedel maar mee voor het geval dat drie keer geen scheepsrecht zou zijn. 

En dat was het ook niet. Omstreeks 3.00 uur trof een man, die richting huis wilde na een lange werkdag, Swiebertje slapend aan op de achterbank van zijn auto. Voor de veldwachters was de maat vol, waarop de actieve nachtbraker een overnachting in het arrestantencomplex werd opgelegd.

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Slowaakse Swiebertje houdt Almelose veldwachters bezig”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties