Productiefste flitspaal van Overijssel staat in Almelo

Uit cijfertjes van de veldwachters, het Ministerie van Veiligheid en Justitie en de allemansvrienden van het CJIB komt naar voren dat er in Almelo lustig op los bekeurd is in 2016. In onze Aastad staat namelijk de flitspaal die het afgelopen jaar voor de meeste boetes in de hele provincie zorgde.

‘Welke flitser zou dat nou toch zijn?’ horen we u denken. Die aan de Wierdensestroat miejonge! Dat ding dat er al sinds mensenheugenis staat. Eerlijk is eerlijk: wel op een leep plekje, vlak bij het punt waar 50- en 80-weg in elkaar overlopen. De paal slingerde vorig jaar precies 19.998 hardrijders op de bon.

Het Overijsselse totaal van 2016 staat op iets minder dan 150.000 wegpiraten. 

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Productiefste flitspaal van Overijssel staat in Almelo”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties