Nee toch?! Brahim Darri naar het rooie belastingparadijs?!

We zijn weleens met beter nieuws wakker geworden… Fabeltjeskrant Tubantia weet te vertellen dat er een ‘oriënterend gesprek’ is geweest tussen onze eigen Brahim Darri en niemand minder dan FC Twente uit Enschede. U hebt vast weleens van dat clubje gehoord. Veel centjes hebben ze niet te makken, daarom is iedere transfervrije speler die een beetje rechtuit kan lopen wel interessant voor de oplichtersbende.

Onze kleine dribbelaar zou natuurlijk een topper van wereldformaat zijn voor de arme sloebers. Gisteren was er in Almelo veel hosanna om de komst van Kristoffer Peterson, de linksbuiten die de komende 2,5 jaar in het zwart-wit gaat voetballen. Concurrentie voor Darri, die, als hij niet bijtekent, transfervrij de deur uit kan wandelen. Dat hopen we eigenlijk sowieso al niet, maar mocht de knuffelmarokkaan toch vertrekken, dan toch echt liever naar een andere club. 

Beste AZ, Heerenveen, Utrecht en Vitesse, jullie lezen toch wel even mee?

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Nee toch?! Brahim Darri naar het rooie belastingparadijs?!”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties