Laffe mishandeling bij IISPA-bruggetje; veldwachters zoeken getuigen

Zinloos geweld-alert! In de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 januari hebben drie 15-jarige jongens flinke klappen gekregen. Toen zij die nacht rond 1.15 uur over het fietspad en bruggetje tussen Heracles en de IISPA kwamen troffen ze daar twee ruziezoekende debielen. Of de drie jongens even wilden stoppen, was hun vraag. Daarna moest een van de drie op zijn knieën gaan zitten. Dat wilde hij niet (hartstikke logisch). Twee harde tikken in zijn gezicht + verwondingen tot gevolg…

Maar daarmee was de kous nog niet af. De andere twee 15-jarigen kregen hetzelfde te verduren. Eén jongen werd zo hard geslagen dat hij later met wangletsel langs het ZGT-hospitaal moest. Gelukkig kwam er een passant langs die de hele vertoning wist af te kappen.

De drie jonge ventjes waren natuurlijk flink van de kaart van het hele gebeuren. Daardoor wisten ze maar enkele signalementen te geven van het tweetal agressievelingen:
– allebei tussen de 18 en 20 jaar oud
– allebei niet al te klein, tussen de 1,85 en 1,90 meter
– allebei een zwarte jas
– de ene schurk had blond haar, de andere kort bruin kapseltje

Bent u in die bewuste nacht vlak voor of na 1.15 uur in de buurt van Heracles/IISPA/Koedijk/Maardijk/tunneltje en omstreken geweest, herkent u de signalementen of heeft u een idee wie de daders zijn? Aarzel dan niet en bel de veldwachters op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem) of 0900-8844

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Laffe mishandeling bij IISPA-bruggetje; veldwachters zoeken getuigen”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties