Kristoffer Peterson naar Heracles

TRANSFERNIEUWS! Heracles Almelo heeft er een vleugelaanvaller bij. Kristoffer Peterson komt over van FC Utrecht. De Zweed, makker van Samuel Armenteros, tekende van middag een contract voor 2,5 jaar (+ optie voor nog een jaar extra) bij de Almelose BVO.

De 22-jarige Peterson was de afgelopen weken positief en negatief in het nieuws. Twee weken geleden scoorde hij voor het eerst in lange tijd weer eens voor ‘Utreg.’ Uit bij Sparta was hij als invaller matchwinner. Gisteravond was hij nog de schlemiel bij zijn oude werkgever door in de bekerwedstrijd tegen Cambuur de beslissende pingel te missen. Peterson speelde sinds 2014 in de Domstad, maar kwam daar maar weinig aan de bak. FC Utrecht plukte hem weg uit de jeugdopleiding van Liverpool.

In Almelo mag Kristoffer met Brahim Darri gaan uitvechten wie de linksbuitenpositie gaat bekleden. Darri, herstellende van een hamstringblessure, heeft een aflopend contract en zou hierdoor zomaar in de zomer transfervrij de paling in kunnen pakken. We shall see!

Anyway, Kristoffer, welkom in Almelo!

 

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Kristoffer Peterson naar Heracles”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties