Groep puberventjes eruit gebonjourd bij Preston Palace

Gisteravond is een clubje jonge muiters uit plezierpaleis Preston Palace gekickt. Volgens De Telegraaf ging het om een groep van ongeveer 20 jongens van rond de 14 jaar jong. Een van hen maakte het wel heel bont en werd gearresteerd. Hij zou een beveiliger van Preston hebben bedreigd, waarop de veldwachters werden ingeschakeld. 

Wat er verder precies gebeurd is is niet helemaal duidelijk. Preston Palace staat vooral bekend als zuiptoko, maar bij de minderjarige kwajongens heeft de onbeperkte drank van het uitgaanscentrum er niet toe gedaan.  Naar verluidt zouden de puberale onruststokers op bezoek zijn in de indoor kermis van het pretpaleis.  

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Groep puberventjes eruit gebonjourd bij Preston Palace”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties