Sparta gooit tiental Heraclieden uit de beker

Dat was het bekeravontuur dan wat betreft dit seizoen. Sparta maakte in het slecht gevulde Polman Stadion optimaal gebruik van hun mannetje meer. Na een rode kaart van Duarte speelde Heracles uiteindelijk een verloren wedstrijd. De rood-witten uit Rotjeknor liepen zelfs uit naar 0-3 en vlogen daarmee de koker in voor de loting van de volgende ronde.

Veel woorden maken we er niet aan vuil. De Almelose BVO begon het eerste kwartier nog aardig, maar zakte daarna weer eens flink door de ondergrens. Na een half uur kwamen de Almeloërs met tien man te staan. Lerin Duarte deelde in een opstootje een bitchslap uit aan Spartaan Brogno en kon de paling inpakken. Brogno schoot de bal in het gezicht van Duarte en kreeg slechts geel…

Na een theepauze met 0-0 liep het voor de zwart-witten helemaal in de soep in het tweede bedrijf. Goudhaantje aan de kant van de bezoekers was spits Zakaria El Azzouzi. Met een kopbal en twee intikkers bepaalde hij de stand eigenhandig op 0-3.

Niet alleen op het veld bereikte Heracles een dieptepunt. Op de tribunes zat de pest er logischerwijs flink in. Bij het leeglopen van het stadion sloeg dit in Vak Q zelfs om in een onderlinge vechtpartij. Hopelijk wordt 2016 zondag thuis tegen PEC Zwolle een stuk positiever afgesloten.

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Sparta gooit tiental Heraclieden uit de beker”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties