Heracles zonder monsterscore langs negen Zwollenaren

Het jaar 2016 werd gister door Heracles met een driepunter afgesloten. In eigen huis legde de Almelose BVO het zwakke PEC Zwolle over de knie: 3-0. Armenteros, Vermeij en Van Mieghem zorgden voor de doelpunten in deze Overijsselse derby.

Al na een kwartier was de wedstrijd geen wedstrijd meer. Ex-Heraclied Bart Schenkeveld schoffelde gelegenheidsnummer 10 Kuwas onderuit in de eigen zestien en kon met rood vertrekken. Vanaf de stip maakte Sammy Armenteros er 1-0 van. De overtalsituatie werd door de zwart-witten nauwelijks gebruikt om aan het doelsaldo te werken. Het tempo lag daarvoor ook veel te laag. Nog voor rust viel Brahim Darri uit met een hamstringblessure.

En Zwolle dan? Tien kleine Zwollenaren hielden alleen maar tegen; Van Polen pakte zijn tweede geel toen waren er nog negen. Vanaf minuut 60 speelde Heracles dus met twee man meer dan de tegenstander. Pas in het laatste kwartier profiteerden de elf van Johnnie Stegeman daarvan. Invalspits Vincent Vermeij kopte na een mooie voorzet van Pelupessy binnenkantje paal raak. De afsluitingsknaller was voor Daryl van Mieghem. Met zijn heerlijke streep in de kruising, de 3-0 winstpartij en een plek in het linkerrijtje zette de Almelose BVO een punt achter het toch wel succesvolle jaar 2016.

Suus was voor de laatste keer in 2016 ook van de partij en schoot 117 fraaie plaatjes:

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Heracles zonder monsterscore langs negen Zwollenaren”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties