Big Brother in centrum Almelo?

Als het aan burgemeester Gerritsen ligt verandert het Almelose nachtleven rap in een filmset. De burgervader is een grote voorstander van cameratoezicht in de binnenstad. De vrijdag- en zaterdagavonden moeten zodoende zorgen voor meer veiligheid onder de horecabazen, barpersoneel en de zuiperds die bij hen geld in het laatje brengen.

In Almelo is zoals bekend altijd wat te doen. In het stadscentrum wordt dat tijdens uitgaansavonden wel eens iets te overdreven opgevat. Resultaat: de veldwachters zijn in het weekend kind aan huis op het Amaliaplein en omstreken. Zou dat dan met die cameraatjes verleden tijd worden? Die kans zit er volgens Gerritsen wel in, omdat hetzelfde plan in Hengelo en Enschede ook prima werkt.  

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Big Brother in centrum Almelo?”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties