Wat je niet (meer) hebt kunnen ze ook niet van je afpakken…

Een 31-jarige stadgenoot liep zaterdagnacht flink tegen de lamp. Meneertje had aardig wat alcoholische versnaperingen op, maar dat weerhield hem er niet van om gewoon in zijn vierwieler te stappen. De veldwachters betrapten de dorstige man en lieten hem even op hun apparaatje blazen. Resultaat: vier keer meer op dan toegestaan om nog auto te mogen rijden. Oei…

In zulke bonte gevallen zit er voor de veldwachters niets anders op dan het rijbewijs af te pakken. Bij deze drankmeneer werd dat nogal een probleempje. Welk rijbewijs? Zijn roze papiertje was namelijk een maand eerder al ingenomen, omdat hij toen voor de derde was gepakt met een beste slok te veel op achter het stuur. Een ezel stoot zich niet twee keer aan dezelfde steen, maar blijkbaar wel vier keer! Binnenkort mag de recidivist naar de rechtbank om op de (Irish?) koffie te komen. Tip: Pak lekker de fiets!

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Wat je niet (meer) hebt kunnen ze ook niet van je afpakken…”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties