Veldwachters ontmaskeren vijf illegale Intratuin-filialen

HATSJIKIDEEJ! De Almelose veldwachters beleefden gisteren een succesvol middagje. Tijdens de speciaal ingelaste ‘ruimdag’ trokken de blauwen erop uit om langs te gaan bij plekken waar vermoedelijk wietjes en aanverwante artikelen gekweekt werden. Op vijf van de negen bezochte adresjes vond men wat men zocht; in totaal werden er zo’n 2000 planten en 2400 stekjes onder lampen vandaan getrokken. En het mooiste komt nog: dit tafereel werd met een cameraatje deels opgenomen. Via haar Facebookpagina heeft de Politie Almelo beloofd dat de beelden binnenkort naar buiten worden gebracht. Haalt u de popcorn maar vast in huis!

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Veldwachters ontmaskeren vijf illegale Intratuin-filialen”

Geef een reactie

Reclame

Nieuwste reacties