Ramon Zomer kapt er mee

BAM! Niet zo heel leuk nieuws om de week mee doormidden te hakken. Heracles-verdediger Ramon Zomer heeft besloten om per direct een dikke vette punt achter zijn voetbalcarrière te zetten. Dat laat de robuuste stopper vandaag weten via de website van de Almelose BVO. Zomer worstelde naar eigen zeggen al langer met die gedachte en hakte zondag voor zichzelf de knoop door. 

Aanleiding voor het abrupte einde is Zomers slepende knieblessure. Op 4 augustus viel hij in de rust tegen FC Arouca uit. Sindsdien werd er weinig meer vernomen van de ervaren verdediger, die maar niet fit wilde worden. Aan zijn knie is de afgelopen maanden nog veel gesleuteld met spuitjes en andere wondermiddelen, maar het herstel bleef uit. Zijn VUT als profvoetballer biedt Ramon de kans om zich volledig te focussen op zijn eigen zaak. In Nijverdal staat sinds augustus 2015 namelijk een heuse sportwinkel met de naam ‘Intersport Ramon Zomer’.

Zomer kende (mede door zwakke wedstrijden en zijn verleden bij FC List en Bedrog) een moeizaam begin in Almelo. De Daarlervener herpakte zich daarna knap en groeide uit tot een bron van rust in de zwart-witte defensie. Sinds zijn blessure ontfermt Justin Hoogma zich over Zomers takenpakketje achterin. Ramon had nog een contract voor een jaar in Almelo, maar kan dat dus niet tot het einde uitdienen.

Vanaf de redactie: Ramon, bedankt voor je inzet en veel succes in de toekomst!  

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Ramon Zomer kapt er mee”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties