Heracles houdt het mooi dicht bij huis in de winterstop

Belek, Benahavis, Billerbeck… Voor een trainingskampje zocht Heracles het de afgelopen jaren ver buiten de deur. Vooral in de winter werd de gevreesde kou ontvlucht en vertoefde de selectie van de Almelose BVO heerlijk in de Turkse of Spaanse zon. Maar dat zit er dit jaar niet in en dat is misschien ook wel terecht.

Heracles kwam de laatste jaren na het zonnige snoepreisje vaak opvallend zwak voor de dag in de eerste wedstrijden van de tweede competitiehelft. In Epe in Gelderland of all places moet het trainingskamp weer worden waarvoor het bedoeld is: een paar dagen met z’n allen keihard werken. Van 4 tot en met 7 januari zullen de zwart-witten in de geboorteplaats van trainert Johnnie Stegeman de mouwen opstropen.

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Heracles houdt het mooi dicht bij huis in de winterstop”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties