HSV heeft oogje op Nico-Jan

De selectie van Heracles Almelo werd afgelopen zomer aardig geplunderd. Sterkhouders als Woutje Weghorst en Iliass Bel Hassani pakten de paling in en spelen nu bij AZ. Paul Gladon greep de kans van zijn leven en zit momenteel voor een beste zak geld vooral op de bank en de tribune bij Wolverhampton Wanderers. De sportieve kaalslag leidde in Almelo tot dusverre tot een zeer matige seizoensstart, waarin een herhaling van de #Europesedroom kilometers ver weg lijkt.

Het bereiken van diezelfde #Europesedroom was vorig seizoen de slagroom op de taart van jarenlang stabiel beleid. Algemeen directeur Nico-Jan Hoogma speelde hier sinds 2007 een belangrijke rol in en dat is blijkbaar niet onopgemerkt gebleven. HSV uit Duitsland, de club waar Hoogma tussen 1998 en 2004 in de verdediging speelde, heeft interesse in de diensten van de 48-jarige directeur. Niet voor het eerst, want in 2011 toonden de Hamburgers ook al belangstelling in Nico-Jan. Volgens Voetbal International hebben de club en de vader van Justin er inmiddels al twee gesprekjes op zitten. Raakt Heracles dan ook buiten het veld een steunpilaar kwijt?

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “HSV heeft oogje op Nico-Jan”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties