(Update) Helikopter(s) boven Almelo: op zoek naar vermiste man

Update: De veldwachters hebben laten weten dat het helikopterverkeer niets te maken heeft met de gezochte persoon. Hij is echter nog niet terecht dus alle tips blijven welkom. Daarnaast was er een veldwachtersoefening bij het station met politiehonden, welke niets met de twee bovenstaande zaakjes te maken had.

Het gaat vanavond in Almelo op social media bijna niet over iets anders: wat doet/doen die verrekte helikopter(s) toch boven de stad? Burgernet lijkt antwoord te geven. Volgens de site zijn de veldwachters op zoek naar een vermiste man. Een naam wordt niet genoemd. Het signalement van de zoekgeraakte persoon luidt: 28 jaar oud, getinte huid en donker krulhaar, gekleed in een spijkerbroek met een zwart t-shirt en zwart jasje. Denkt u hier meer van te weten? Schroom dan niet om 112 te bellen. 

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “(Update) Helikopter(s) boven Almelo: op zoek naar vermiste man”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties