Willy-Alex en Max komen naar Almelo

Omcirkelt u allen 27 oktober op de kalender. Op die bewuste donderdag komen niemand minder dan onze koning en koningin een bezoeken brengen aan Almelo. Heel lang blijft het koninklijk paar niet in onze pauperstad. Nog diezelfde dag moeten de Oranjes in Dinkelland, Losser, Oldenzaal en Tubbergen op de koffie. Het thema van het zogeheten ‘streekbezoek aan Almelo en Noordoost Twente’ luidt ‘erfenis als toekomstkapitaal’. In Almelo zullen Haagse Willy en zijn vrouwtje een kijkje nemen op de Hagedoornschool en in onze gave zwart-witte Polman keet.

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Willy-Alex en Max komen naar Almelo”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties