Plofkraak bij Appie Heijn Nieuwstraat

Gisteravond laat heeft er een heuse plofkraak plaatsgevonden bij de Appie aan de Nieuwstraat. Een stelletje boeven brak eerst in in de winkel om vervolgens de inpandige flappentap flink onder handen te nemen. Omwonenden hoorden rond de klok van 23.15 uur een harde knal en alarmeerden de veldwachters. De dienders kwamen te laat om de crimineeltjes op heterdaad te betrappen. In een zwarte Audi A6 vluchtten zij via de Schoolstraat en de Henriëtte Roland Holstlaan de snelweg op. Over hoeveel poen er is meegenomen kunnen de veldwachters nog niks zeggen. Het Appie-filiaal is vandaag gewoon geopend voor de klanten.

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Plofkraak bij Appie Heijn Nieuwstraat”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties