Nederlandstalig muziekfestival in Schelfhorstpark

‘Jij… krijgt… die lach niet van mijn gezicht…’ en dergelijke Hollandstalige meebrullers vliegen u op 30 september om de oren in het Schelfhorstpark. Op die vrijdagavond wordt daar namelijk het HAHA-festival gehouden: Heerlijk Almelo’s Hollands Avondje. Het evenement is gloedjenieuw en nog niet eerder georganiseerd. Bedenkers Quinten ten Broeke en Henri Geugies hopen op een doorslaand succes en verwachten dat tussen de 4000 en 5000 feestgangers op het festijn afkomen.

Al dat volk krijgt niet zomaar een serie huis-tuin-en-keukenzangertjes voorgeschoteld. Bekende namen als Jan Smit, Wolter Kroes, Django Wagner, John de Bever en vele andere zullen op het HAHA-festival hun nummertjes zingen. Al voor twee tientjes bent u erbij, mits u 16 jaar of ouder bent. Voor 100 euries mag u zelfs als VIP-gast naar binnen. U kunt in dat geval de knip thuis laten: alle drank is bij de VIP-behandeling inbegrepen.

Kijk voor meer informatie op http://www.hahafestival.nl of http://www.facebook.com/HAHA-Festival-252686565090439/

 

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Nederlandstalig muziekfestival in Schelfhorstpark”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares