Makelaar blijkt zwendelaar

Een 20-jarige onverlaat uit Deventer, luisterend naar de naam Bas van den H., heeft de boel flink opgelicht. Sinds twee maanden huurde Basje in Almelo een appartement aan de Maasstraat. De jonge knaap was alleen niet van plan om er te gaan wonen. Integendeel! Op een slinkse wijze wilde hij van het appartement zijn eigen inkomstenbron maken.

Van den H. wilde het stekje, waarvan hij de huursom trouwens niet eens aftikte bij de eigenaar, zogenaamd zelf gaan verhuren aan anderen. Hij gaf in het appartement rondleidingen aan geïnteresseerden en liet hen allen weten dat ze als eerste in aanmerking kwamen om te huren, ondanks de grote belangstelling. De oplichter verzocht er wel even vriendelijk bij of de huurders-in-wording alvast 1100 euries (550 voor een maand huur en 550 borg) wilden overmaken. Op de dag waarop de sleutels van het stulpje opgehaald konden worden stonden er meerdere gedupeerden bij het appartement. Van den H. zelf was nergens meer te bekennen en is tot nu toe nog steeds niet te bereiken.

Gelukkig zijn de veldwachters inmiddels vol op de zaak gedoken. Hopelijk krijgt Basje zelf zo snel mogelijk een mooi kamertje toegewezen in de Karelskamp.

 

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Makelaar blijkt zwendelaar”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties