Heracles met hangen en wurgen door in de beker

Het ging vanavond niet van leien dakje in Maassluis. De Almelose BVO had een verlenging nodig om de amateurs van het plaatselijke Excelsior aan de kant te zetten. Sommige basisklanten van afgelopen zondag, onder wie Te Wierik, Navratil en Armenteros, kregen rust en begonnen op de bank. Voor hen speelden Pröpper, Kuwas en Vermeij. De laatstgenoemde opende de score in de 55e minuut. Vlak voor het einde van de reguliere speeltijd maakte Daan Smith met een kopbal gelijk namens de Zuid-Hollandse gastheren. In de verlenging die volgde konden de elf van Johnnie Stegeman dus nog even vol aan de bak. Een intikker van opnieuw Vincent Vermeij en een last-minute goal van Brandley Kuwas bepaalden de eindstand op 1-3.

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Heracles met hangen en wurgen door in de beker”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties