HAHA-festival gaat niet door

Pakt u de gummetjes en de Tipp-Ex er maar weer bij, want het HAHA-festival kan uit de agenda gehaald worden. Het Nederlandstalige festijn, dat op 30 september in het Schelfhorstpark zou plaatsvinden, gaat niet meer door. Dat heeft de organisatie van evenement vandaag laten weten op Facebook. De reden voor de afgelasting zou ‘een samenloop van omstandigheden’ zijn. Voor het geval u al kaartjes had gekocht: niet getreurd, de organisatie belooft dat u het aankoopbedrag terugkrijgt. Verder zegt diezelfde organisatie dat het festival verplaatst wordt naar volgend jaar.

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “HAHA-festival gaat niet door”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties