Domme diefjes lopen tegen de lamp: winterjas bij 30 graden

Een stel niet heel snuggere boefjes kon maandagavond fluitend door de veldwachters worden ingerekend. Het drietal, bestaande uit muiters van 18, 19 en 21 jaar oud, had bij alcoholboer Gall&Gall bij de Albert Heijn in het centrum enkele flesjes sterke drank gekaaid. Deze buit werd vakkundig weggemoffeld onder hun kledij: lange broeken en winterjassen…

Voor de zomerse temperaturen van de laatste dagen liepen de drie er wel heel warmpjes bij. Na de melding van diefstal (rond 18.00 uur) snelden herkenbare veldwachters en veldwachters in burger richting de plaats delict. Bij een zoektocht door de omgeving werden de pikkedieven aangetroffen op de Egbert Gorterstraat. Een van hen had de buitgemaakte fles drank al aan de lip gezet. Toen de veldwachtersbolide hun kant op kwam rijden sloegen ze op de vlucht. Eén boef werd meteen gepakt. De andere twee werden niet veel later door de burgerveldwachters aangehouden. Daarbij bleek een van hen naast een flesje drank ook een flesje parfum te hebben gejat. Met een bezoekje aan Hotel De Blauwe Pet werd de avond afgesloten.

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Domme diefjes lopen tegen de lamp: winterjas bij 30 graden”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties