Darttoernooi voor ‘een bus voor Janny’

Op vrijdag 14 oktober wordt er een wel heel speciaal darttoernooi georganiseerd. In Tonny’s Café (hoek Bornerbroeksestraat/Nicolaas Beetstraat) vindt die avond het benefiettoernooi ‘een bus voor Janny’ plaats. Janny is een meisje van 5 jaar oud dat spastisch geboren is. Hierdoor moet zij al op jonge leeftijd haar leven doorbrengen in een rolstoel. Het heeft Janny’s familie eerder al bloed, zweet en tranen gekost om in deze lastige situatie een geschikte, gelijkvloerse woonruimte te vinden. Dit hebben ze inmiddels dik voor mekaar.

Om samen met Janny spontaan de hort op te kunnen heeft de familie enorm baat bij een aangepast autobusje. Zo eentje waar Janny met haar rolstoel makkelijk in kan als ze een dagje weg wil. De gemeente Almelo wil daarbij voor een deel meehelpen. Voor het financiële deel dat overblijft wordt dit benefiettoernooi georganiseerd. Al voor 5 eurootjes mag u daaraan meedoen. Al het inschrijfgeld komt ten goede aan de bus voor Janny. Almelose ondernemers hebben tevens prijzen voor de toernooiwinnaars beschikbaar gesteld.

Al met al een fantastisch initiatief. U kunt zich voor het toernooi opgeven via 0622399593 of via de Facebook-pagina van het toernooi.

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Darttoernooi voor ‘een bus voor Janny’”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties