Heracles versterkt zich met Vincent Vermeij

Een alleraardigst transfernieuwtje op deze regenachtige maandagochtend. Vincent Vermeij, spits van De Graafschap, maakt de overstap naar Heracles Almelo. Voor deze aanwinst moet de Almelose BVO zo’n 500.000 eurootjes overmaken naar de Superboeren.

Vermeij (21) groeide op in Het Gooi. Hij werd pas relatief laat (op zijn zeventiende) gescout door Ajax. Na twee seizoenen in Amsterdam vertrok de blonde spits in januari 2014 naar De Graafschap, waar hij zich de laatste jaren goed ontwikkelde. Vermeij was afgelopen seizoen een van de weinige lichtpuntjes in de verder matige selectie die naar de Jupiler League degradeerde. Zijn contract in Doetinchem liep eigenlijk nog een jaar door. In Almelo mag Vincent met Paul Gladon gaan uitvechten wie de spitspositie als opvolger van Woutje Weghorst inneemt.

Vanaf de redactie: welkom Vincent!

(Foto: De Graafschap)

 

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Heracles versterkt zich met Vincent Vermeij”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties