Open dag Heracles 2016

Zondag vond in en om het Polman Stadion de jaarlijkse open dag van Heracles Almelo plaats. De zonovergoten dag stond in het teken van vermaak voor jong en oud en reclame-uitingen van een x aantal sponsoren van de Almelose BVO. Al met al een gezellig dagje voor iedereen die op wat voor manier dan ook betrokken is bij de Europa League-debutant.

De traditionele spelerspresentatie gold net als andere jaren als het hoogtepunt van de middag. Onder begeleiding van de luide en enthousiaste stem van voorzitter Jan Smit werd de voorlopige selectie van zwart-witte strijders aan de aanhang voorgesteld. Deze tentoonstelling was echter niet de enige kers op de taart deze zondagmiddag. De architect achter de #Europesedroom, Mister Jantje Smit himself, werd door de supportersverenigingen BiancoNero, Black White Army Vriezenveen, Hart voor Heracles en Vak ’74 verrast en in het zonnetje gezet. Een fraaie banner op de voorgevel van het stadion werd onthuld: ‘Beste Jan, jouw droom is onze droom! Wij gaan Europa in, bedankt!’

Onze Suus was ook van de partij op de open dag en legde de onderstaande beelden vast op de gevoelige plaat:

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Open dag Heracles 2016”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties