Laffe herder met knuppel bezoekt ex

Afgelopen weekend haalde een 23-jarige Almeloër zich een minne actie in het hoofd. Hij wilde zijn voormalige vriendin van een flink pak slaag voorzien. Niet met de blote knuistjes -wat wij uiteraard ook volledig afkeuren-, maar nota bene met een honkbalknuppel.

De vrouwspersoon in dit verhaal lag in de nacht van zaterdag op zondag nietsvermoedend in haar woning in de wijk Sluitersveld te slapen, toen plots haar gewezen geliefde in de slaapkamer stond. De 23-jarige was het balkon op geklauterd en de slaapkamer binnengedrongen. Nauwelijks uit haar slaap ontwaakt, werd de vrouw volle bak belaagd. Gelukkig niet met de knuppel, die droeg de belager kennelijk als accessoire.

Toch paste de indringer behoorlijk wat geweld toe en liet hij diverse bedreigingen niet achterwege. De klappenstorm kwam plots tot stilstand toen het dochtertje van het vroegere koppel een kijkje kwam nemen. De vrouw zag haar kans schoon en nam de benen om hulp in te schakelen.

De veldwachters hebben de man opgepakt op verdenking van zware mishandeling, huisvredebreuk, bedreiging en vernieling.

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Laffe herder met knuppel bezoekt ex”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties