Heracles 10 keer trefzeker bij buurman

Na de eerste oefenpot tegen de Almelose Selectie (0-13) heeft Heracles ook de tweede krachtmeting van de voorbereiding gewonnen. Bij buurman Oranje-Nassau was de ruststand nog slechts 0-3, maar uiteindelijk versloegen de profs de amateurs met een afgetekende 0-10.

Omdat het tempo in de eerste helft niet al te hoog ligt, kan Oranje-Nassau zich nog aardig staande houden. Toch staat het na bijna een kwartier voetbal 0-1 door Daryl van Mieghem. Kort daarna krijgt Paul Gladon de uitgelezen mogelijkheid om de zwart-witten vanaf de stip op 0-2 te zetten. De puntspeler schiet onvoldoende in, waardoor doelwachter Thom te Riet de poging kan keren.

Als enkele minuten later Tim Breukers de kans aan Gladon gunt, is het wel raak (0-2). De amateurs van ON bieden nog redelijk wat tegenstand en zijn niet bereid om zich van het kastje naar de muur te laten tikken. Heracles komt ruim vijf minuten voor de thee pas weer tot scoren. Nu laat de back van de linkerzijde een assist aantekenen, Gladon werkt de voorzet van Gosens feilloos binnen, 0-3.

In de tweede helft waar Heracles duidelijk meer energie insteekt is Gladon ook verantwoordelijk voor de 0-4. Pas als Heracles in de 70e minuut een hele volksstam wisselt, begint het enigszins te draaien. Gladon, Robin Pröpper, Sander Thomas en Brandley Kuwas (driemaal) zorgden voor de 0-10 eindstand. Kuwas, die in de spits acteerde, had voor een nog hogere eindscore kunnen zorgen. Echter liet dee nieuwbakken Heraclied dit na, hij miste twee dotte van kansen. Ook Justin Hoogma kon de score niet opkrikken, zijn schot spatte uiteen op de paal.

Doelpuntenmakers

14.Daryl van Mieghem 0-1, 18.Paul Gladon 0-2, 38.Paul Gladon 0-3, 50.Paul Gladon 0-4, 66.Paul Gladon 0-5, 67.Robin Pröpper 0-6, 76.Sander Thomas 0-7, 80.Brandley Kuwas 0-8, 82.Brandley Kuwas 0-9, 84.Brandley Kuwas 0-10

Opstelling

Michael Brouwer, Tim Breukers, Robin Pröpper, Justin Hoogma, Robin Gosens, Reuven Niemeijer, Gor Agbaljan, Peter van Ooijen, Daryl van Mieghem, Paul Gladon en Brahim Darri.
Wisselspelers: Wout Droste, Marijn de Kler,Tim van den Berg, Thomas Bruns, Sander Thomas, Tarik Kada, Daryl van Mieghem, Brandley Kuwas, Jaroslav Navartil.

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Heracles 10 keer trefzeker bij buurman”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties