James blijkt fantast en slechte fietser

Heel het land was een paar weken terug in rep en roer. De 17-jarige James uit Almelo zou in Geesteren racistisch zijn bejegend en tikken hebben ontvangen. Allemaal vanwege zijn donkere huidskleur. Maar nu komt de aap uit de mouw: James heeft het ‘onmenselijke voorval’ verzonnen.

Het verzonnen verhaal kwam naar boven bij speurwerk van de heren veldwachters. James is niet mishandeld, maar door het overmatig nuttigen van alcoholische versnaperingen gewoon oud-Hollands van die fiets gestuiterd. De landing was niet om over naar huis te schrijven en heeft zijn sporen op James’ gelaat achtergelaten. 

Er klonken ondertussen al steeds meer geluiden dat James uit zijn nek had geluld. Geen van de aanwezige party animals  had iets van een mishandeling gezien. Wat natuurlijk opmerkelijk is. Er is wel een opstootje geweest omdat James Rupsje Nooitgenoeg acteerde. De Almeloër kaaide enkele flessen pils en de oplettende eigenaren spraken hem daarop aan. Na wat geduw en onaardige uitspraken van beide partijen, was de storm in het glaasje water weer gaan liggen.

De veldwachters vogelden uit dat James een dusdanige bak drank achter de kiezen had, dat hij niet meer fatsoenlijk kon fietsen. Een flinke smak van zijn stalen ros veroorzaakte de fysieke verbouwing. Behalve de keiharde straat, het stalen ros en mister James himself waren er geen andere betrokkenen.

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “James blijkt fantast en slechte fietser”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares