James (17) uit Almelo mishandeld op kermis in Geesteren

Wat een leuk avondje op de kermis in Geesteren had moeten worden eindigde afgelopen vrijdag voor de 17-jarige James in een nachtmerrie. Vanwege zijn afkomst en huidskleur kreeg de jongen allerlei racistische opmerkingen naar zijn hoofd geslingerd. Voor een enkeling bleek de klok in Geesteren 150 jaar stil te hebben gestaan…

Op de vraag of men op wilde houden met de racistische beledigingen kreeg James in plaats van een verbaal een fysiek antwoord: flinke klappen tegen zijn hoofd. Daarbij is hij één voortand kwijtgeraakt, de andere brak voor de helft af. Ook zijn kaak kreeg het zwaar te verduren.

 

 

Na bezoeken aan het veldwachterskantoor en het hospitaal gaat James vandaag officieel aangifte doen tegen deze laffe misdaad. Op Facebook wordt een bericht van James’ broer inmiddels massaal gedeeld. Daarin wordt gevraagd of mensen die het incident van dichtbij hebben meegemaakt meer kunnen vertellen over de dader.

James 2 kopie

 

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “James (17) uit Almelo mishandeld op kermis in Geesteren”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties