Huis Paganinistraat beschoten

Vanmorgen kregen de veldwachters omstreeks half negen een melding binnen dat er geschoten was aan de Paganinistraat. De veldwachtersformatie is direct naar het plaats delict gesneld om te boel te onderzoeken. De straat is direct afgezet.

RTV Oost meldt dat omstanders drie schoten op de betreffende woning hebben waargenomen. Maar de veldwachters willen en kunnen dit niet bevestigen. Voor hen is de boel nog veel te vaag. Dat er sowieso schoten zijn gelost, is zo klaar als een klontje. Op Facebook spreken buurtbewoners over ‘keiharde knallen’ in de nacht. Ook gaan er foto’s van kogelhulzen de rondte op het sociale medium. Het lijkt ons sterk dat iemand slechts de hulzen heeft gestrooid.

kogelhuls

Foto: Facebook Suleika Slots

 

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Huis Paganinistraat beschoten”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties