Hond van de maand: Chulo

Graag stellen de medewerkers van Dierenopvang ‘t Noordbroek jullie voor aan Chulo. Een rottweiler (kruising) die al meer dan 1,5 jaar -veel te lang dus- in het asiel verblijft.

Chulo woont sinds ongeveer drie maanden in Almelo bij ‘t Noordbroek, en zat daarvoor al langere tijd in het dierenasiel van Amsterdam. Ondanks het asielleven is hij een nog zeer actieve en vrolijke kerel van 9 jaar oud. Hij kent een turbulent verleden en is nu op zoek naar rust en stabiliteit.

De medewerkers van Dierenopvang ‘t Noordbroek denken dat hij het beste tot zijn recht komt op een plek waar er de ruimte voor hem is, een plek waar zijn gereserveerde karakter wordt gewaardeerd, maar waar er ook zeker voldoende aandacht voor hem is van zijn mensenmaatje(s). Verder geven ze bij ‘t Noordbroek aan dat Chulo best redelijk open is, maar geen allemansvriend, helemaal niet wanneer Chulo ergens ‘eigen’ is. Hij zal dan ook waaks zijn!

Voor mensen met een beetje ervaring, liefde voor het ras en ruimte rond en in huis, is Chulo een wereldmaatje. Lief, toegewijd en speels. Eventueel kan hij met een teef samenwonen. Voorwaarde is dat er  natuurlijk wel een klik moet zijn. Chulo in combinatie met jonge kinderen vinden zijn verzorgers van ’t Noordbroek niet heel passend.

Bij belangstelling voor deze mooie man in kwestie, kunt u uiteraard contact opnemen met ‘t Noordbroek (0546 453901 / info@dierenopvangnoordbroek.nl). Ze staan u graag verder te woord!

 

Over Suus

Fotografe en manager van HNDB.nl. Regelt als dame de zaken waar de heren te laks voor zijn. Altijd en overal ter plaatse met camera. Komt u haar tegen? Lachen en zwaaien!

0 reacties op “Hond van de maand: Chulo”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares