Rare mevrouw doet gek

Een malle mevrouw (26) heeft vrijdagavond stennis geschopt in de Almelose binnenstad. Rond de klok van 22.00 uur kregen de veldwachters een melding binnen van een twaalfjarig meisje. Zij was in de Grotestraat vanuit het niets door de rare snuiter op haar achterhoofd geslagen.

Even later kwam er op het veldwachtersbureau een tweede melding binnen over dezelfde mevrouw. In een horecagelegenheid zou zij een personeelslid hebben gemept. De veldwachters snelden naar de kroeg en troffen mevrouwtje sla-graag daar aan. Haar gedrag en geschreeuw wekten de indruk dat zij onder de invloed van geestverruimend snoepgoed verkeerde. De vrouw werd aangehouden, waarbij ze het niet kon laten een agent te beledigen en te schoppen. Als resultaat van haar fratsen mag de verwarde vrouw de komende tijd psychische hulp van een ingeschakelde GGD-arts ter harte nemen.

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Rare mevrouw doet gek”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties