Laffe straatroof na Twentse Lentefestival

In de nacht van zaterdag op zondag hadden twee flinke jongens klaarblijkelijk niet genoeg zakgeld mee tijdens het Twentse Lentefestival. De twee manspersonen beroofden omstreeks 0.15 uur een 46-jarige man op de Grotestraat. Het slachtoffer kreeg een paar trappen en kwam ten val, al liggend kreeg hij nog meer trappen te verwerken. De straatrovers vonden dat de belaagde man als bedankje ook al zijn geld moest inleveren.

Het slachtoffer uit Voorthuizen kan zich niet dondersveel herinneren van zijn belagers. De een droeg een zwart leren jack en de ander had halflang zwart haar. Toen de twee bikkels een geldbedrag van de man hadden ontfutseld, renden zij weg. De getroffene bleef achter met blauwe plekken en een lege knip.

De veldwachters zoeken getuigen. Omdat dag twee van het Twentse Lentefestival aan de gang was, was er veel volk op de been. Misschien dat u -wellicht met een paar potten bier achter de kiezen- iets van deze laffe herders heeft gezien. Meld u in dat geval als de brandweer bij het veldwachterskantoor.

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Laffe straatroof na Twentse Lentefestival”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties