Hond van de maand: Butch

Graag stellen wij u deze keer voor aan Butch. Een prachtige (intacte) stafford reu van twee jaar oud, die alweer een half jaar in ’t Noordbroek verblijft. Te lang eigenlijk.

Butch kent een moeilijk verleden. Net zoals -helaas- veel van zijn staff- lotgenoten in andere asielen in Nederland. Gelukkig werd er ingegrepen en de medewerkers van Dierenopvang ’t Noordbroek mogen hem nu helpen bij een nieuwe start. Een wél hondwaardig leven.

Butch is een vrolijke, enthousiaste en energieke jongen en heeft geen moeilijk karakter. Hij kent de basiscommando’s, maar moet verder ook nog veel leren. Het wandelen zonder teveel trekken aan de lijn, bijvoorbeeld. Ook moet hij in sommige situaties leren zichzelf te beheersen. Doordat hij erg enthousiast is, kan hij hierin af en toe wat doorslaan.

Butch kent de hondentaal. Hoewel de medewerkers van de Dierenopvang hem niet plaatsen bij een andere reu, kan hij samen leven met een (stabiele) teef. Verder zoekt ’t Noordbroek specifiek voor Butch naar mensenmaatjes die wat ervaring hebben met het staffras of sterk aanverwante rassen. De nieuwe mensenmaatjes moeten Butch en zijn karaktereigenschappen -de hebbelijkheden en onhebbelijkheden- van alle kanten waarderen en hier ook mee om kunnen gaan.

Bij belangstelling voor deze super, super leuke, lieve kerel, die een nieuw begin zo ontzettend verdient, horen de medewerkers van Dierenopvang ’t Noordbroek graag ( 0546 453901).

Over Suus

Fotografe en manager van HNDB.nl. Regelt als dame de zaken waar de heren te laks voor zijn. Altijd en overal ter plaatse met camera. Komt u haar tegen? Lachen en zwaaien!

0 reacties op “Hond van de maand: Butch”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares