Heracles Almelo op derde eindstek

Op basis van de verhouding tussen begroting en het aantal behaalde punten is Heracles niet als zesde, maar als derde geëindigd. Alleen SBV Excelsior (1) en PEC Zwolle (2) presteerden beter dan de Almelose BVO. De rooie club uit 053 staat in dit klassement stijf onderaan, een resultaat waar de Almeloërs met een grote glimlach naar kijken.

De regionale omroep RTV Oost berekende de ‘alternatieve ranglijst’. De rekensom bij de zwart-witten was niet bepaald moeilijk. Omdat Smit en Hoogma met een budget van 10 miljoen euro werkten. De ploeg van Stegeman behaalde in de jaargang 2015/2016 liefst 51 punten. Dat wil zeggen: 5,1 punt per miljoen. Hulde voor deze grootse prestatie!

standomgerekendBron: RTV Oost

Heracles Singel

Een prachtige prestatie van Heracles. Een prestatie die het belang van de voetbalclub in Almelo weer onderschrijft. De initiatiefnemers van de Heracles Singel hopen nog steeds vurig op een naamsverandering van de Nijereessingel. Vanavond buigen de heren en dames in het gemeentepaleis zich weer over de eventuele verandering van straatnaam. Een eerder verzoek wees de gemeente af vanwege de kosten.

 

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Heracles Almelo op derde eindstek”

Geef een reactie

Reclame

Nieuwste reacties