Beter een verre vriend dan een boze buur

U vraagt zich af of dikke burenruzies nog bestaan? Het feit dat Bonje met de Buren even niet op de buis verschijnt, is nietszeggend. Afgelopen dinsdag was het namelijk bingo aan de Gagelstraat.

De onenigheid tussen de partijen liep behoorlijk uit de hand. Eerst raakten meerdere mensen verstrikt in een oud-Almelo’s potje houwen, waarna een van de lieden met een honkbalknuppel Carglass weer wat werk bezorgde. Een agressieveling mepte met een knuppel de ruiten van een geparkeerde auto kapot.

Een vrouw is door de veldwachters meegenomen naar het hoofdkwartier. Of er verder nog raddraaiers in de boeien zijn geslagen is vooralsnog onbekend.

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Beter een verre vriend dan een boze buur”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties