Almelo heeft geldboom in de berm

Almelo komt een bult centen tekort, ondanks dat het een geldboom in de berm heeft staan. RTL Nieuws publiceerde de opbrengst van de flitspaal aan de Wierdensestraat. De fotopaal is bij iedere Almeloër wel bekend, zelfs berucht. Desondanks heeft de moneymaker langs het Almelose asfalt de Nederlandse Staat in 2015 ruim 1 miljoen euro opgeleverd.

In totaal werden 17.447 personen op de actiefoto gezet. Oftewel: ieder half uur was er weer iemand de pineut. De foto’s waren gemiddeld 60 euro per stuk. Misschien was doorsparen voor een echte fotoshoot iets verstandiger. De Staat 1.046.820 euro geven is wellicht toch iets te gortig. Rijd in het vervolg dus maar wat kalmer aan.

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Almelo heeft geldboom in de berm”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties