Wietboer breekt voet

Een 25-jarige Amsterdammer ging gisteren iets minder gehaaid te werk dan gepland. De man vluchtte voor de veldwachters en brak als bonus zijn voet. Na een nachtje in het hospitaal is de mankepoot keurig overgebracht naar het veldwachtershotel te Borne.

De veldwachters kregen een melding over een hennepkwekerij aan het Schalderoi. Als de dienders poolshoogte komen nemen, blijkt er inderdaad een dikke wietwalm te hangen. In de woning doet niemand open. Omdat de veldwachters het donkerbruine vermoeden hebben dat er wel mensen aanwezig zijn, sluiten zij de vluchtroutes af.

Dit zorgt ervoor dat de Amsterdamse wietboer out of the box moest denken. Dat moet ie niet veel vaker doen. In een ultieme poging om te ontglippen aan de dienders, dondert de verdachte vanaf de tweede verdieping naar beneden. Het resultaat van deze ogenschijnlijk kansloze tocht: één gebroken voet, één nachtje hospitaal en één proces. Tel uit je winst!

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Wietboer breekt voet”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares