Vrouw uit Almelo herovert eigen iPhone

Natalie Witzand uit Almelo zocht zich zondag een ongeluk in haar huis. Nergens kon ze haar iPhone vinden. Dan moest ze hem toch zeker vlak daarvoor in de Nettorama aan de Ootmarsumsestraat verloren zijn. De vork bleek toch iets anders in de steel te steken…

Natalie checkte via haar iPad de app ‘Zoek mijn iPhone’. Tot haar grote verbazing zag ze daarop dat haar mobieltje niet in de Almelose supermarkt maar ergens in Hengelo rondzwierf. HUH? Later kwam er zelfs beweging in het hele gebeuren en zag Natalie haar telefoon in Hardenberg terecht komen. Van de reeds gealarmeerde veldwachters kreeg Natalie te horen dat ze aangifte moest doen, pas dan zouden de veldwachters wat voor haar kunnen ondernemen.

Voor die ongein had de Almelose geen tijd. Nadat enkele oproepen en sms’jes naar haar iPhone niet beantwoord werden, kreeg Natalie toch een telefoontje terug. Of het klopte dat zij gebeld had. Natalie legde uit dat de iPhone van haar was, waarop ‘degene die haar telefoon gevonden had’ een adres in Hardenberg aan haar doorgaf waar ze haar telefoon op kon komen halen.

Wantrouwend en gewapend met een fles wijn (voor als het houw’n zou worden) trok Natalie erop uit. In Hardenberg kreeg ze haar telefoon direct terug. Dat de ‘vinders’ haar iPhone niet bij de Nettorama achterlieten vindt ze maar een raar verhaal, maar Natalie heeft besloten geen verder beroep op de veldwachters te doen. Haar Sauvignon-slagwapen, voor drie euri gekocht bij dezelfde Nettorama, liet ze in Hardenberg achter als ‘eerlijk vindersloon.’ Eind goed, al goed.

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “Vrouw uit Almelo herovert eigen iPhone”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares