Valse bingo voor Dolle Pret

Kinderspeelparadijs Dolle Pret mag geen ‘kansspelparadijs’ zijn. De bingo’s die Dolle Pret hield bij de Glitter & Glamour shows waren te commercieel opgesteld, zo oordeelt de Kansspelautoriteit.

Het speelparadijs hield in 2015 vier dikke bingoshows om geld in te zamelen voor de Tukker Truckers. Een goed doel dat een truck run houdt voor mensen met een beperking. Desondanks is de boel allemaal veel te groot opgezet. Een inzet van 40 euro en kans op een rug aan cash, scooters, uurwerken en tablets valt volgens de autoriteit onder de noemer commercieel.

Eigenaresse van de speeltoko verklaart in de regionale courant geen winst te hebben gemaakt. Ze wilde er helemaal niet beter van worden. Het ging haar slechts om het goede doel en een leuke avond. Inmiddels is het over met de pret, de Glitter & Glamour shows zijn naar de eeuwige jachtvelden verwezen.

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Valse bingo voor Dolle Pret”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares