Snorfietsmeneer drinkt te veel

De heren veldwachters hebben afgelopen zaterdag tot tweemaal toe een bezopen bromfietser van de weg geplukt. De 19-jarige Almeloër moest zich in eerste instantie verantwoorden omdat zijn verlichting niet in orde was, maar toen roken de veldwachters een drankwalm. Na een blaastest op het veldwachterskwartier bleek dat de jongeman acht keer de toegestane hoeveelheid had weggehalst. Uiteraard werd de rijlicentie van de jongen per direct ingenomen en hij weer op straat geknikkerd.

Een echte strijder geeft nooit op, niemand kan hem stoppen. Dat bleek twee uur later wel. Ondanks een stuk in de kraag te hebben gezopen en zonder geldig rijbewijs reed de hardleerse rebel vrolijk rond op z’n snorfiets. De dienders plukten hem wederom van het wegdek om hem naar het bureau mee te nemen.

In het veldwachterbolwerk aangekomen, blijkt de drankrijder twee weken ervoor wegens hetzelfde vergrijp is aangehouden. Toen leverde het hem een prent van 200 euro op. De dienders willen dat deze onnozelaar nu een iets fermere straf krijgt. De snorfietsmeneer mag zich binnenkort bij de rechter melden.

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Snorfietsmeneer drinkt te veel”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties