Hardloophouwer opgepakt

Op dinsdag 15 maart werden twee hardlopers gepromoveerd tot doelwit van een agressieve automobilist. De bestuurder sloeg zelfs een van de twee sportievelingen met een ijzer buis of knuppel. Maar na tips via de digitale kanalen als social media is een 35-jarige Almeloër opgepakt voor deze houwerij.

Op basis van diezelfde tips is de man aangehouden. De slagrage meneer moet eerst een tijdje logeren in het arrestantenhotel. Ondertussen pluizen de veldwachters de boel uit.

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Hardloophouwer opgepakt”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares