García-García zwaar geblesseerd

Balmagiër Gonzalo García-García heeft maandagavond de binnenband van zijn rechterknie afgescheurd. Dit gebeurde toen de Uruguayaan in actie kwam voor het tweede team. Door deze blessure is het seizoen van de huurling in mineur geëindigd.

Omdat er -normaliter- een paar maanden herstel staan te wachten, speelt García deze voetbaljaargang niet meer voor de Almelose BVO. De 32-jarige publieksspeler is voor een jaar gehuurd van het Cypriotische Anorthosis Famagusta. Deze overeenkomst verloopt dus aankomende zomer en het is nog maar de vraag of de huurling terugkeert in het zwart-witte tricot.

Wij wensen Gonzalo veel sterkte met zijn herstel!

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “García-García zwaar geblesseerd”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares