Duitse media stellen: ‘oorzaak is overdosis GHB’

De vaagheid voert nog steeds het hoogste woord inzake het overlijden van de 22-jarige Mart Biewenga. De vermeende zelfmoord van Arne Jansema (hetgeen de Duitse en Nederlandse veldwachters niet willen bevestigen, noch ontkennen) maakt de situatie alsmaar verwarrender. Wat is er gebeurd?

Duitse media stellen te weten hoe Mart aan de Hoornbladstraat kwam te overlijden. Zij vermoeden dat Jansema ‘sporttesten’ uitvoerde op zijn pupil. Ook zou er GHB in het spel zijn. Volgens de informatie van de Duitsers is een overdosis van de drug de fatale klap geweest. Als reactie hierop is de boomlange Jansema in paniek gevlucht.

Kennissen van de 48-jarige Almeloër melden aan RTV Oost zich niet te kunnen voorstellen dat hij doelbewust een moord op zijn geweten heeft. Een noodlottig ongeval achten zij logischer. Omdat de veertiger geen naaste familieleden of testament had, zal hij in München een uitvaart krijgen.

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Duitse media stellen: ‘oorzaak is overdosis GHB’”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties