CSI 0546: Van kwaad tot erger

Het verhaal van de gevonden dode man in een huis aan de Hoornbladstraat heeft vandaag een bizarre wending gekregen. De eigenaar van die woning is dinsdagavond in levenloze toestand in Duitsland gevonden.

Het zou gaan om de 48-jarige Arne Jansema, in wiens huis afgelopen zaterdag dus het levenloze lichaam van Mart Biewenga (22) uit Schalkhaar werd gevonden. Jansema, werkgever van Biewenga, was de afgelopen dagen in geen velden of wegen te bekennen geweest en nu blijkt wel waarom. De politie heeft al uitgesloten dat Jansema door een misdrijf aan zijn eind is gekomen. Of er zelfdoding in het spel is wil het veldwachtersgilde niet bevestigen, maar het heeft er alle schijn van. Volgens de Duitse krant Abendzeitung zou de 48-jarige in München uit het raam van een hotel zijn gesprongen.

De veldwachters probeerden sinds zaterdag tevergeefs met Jansema in contact te komen. Wat betreft de zaak van Mart Biewenga zijn de speurneuzen tot op heden nog weinig opgeschoten. De zaak zou dinsdagavond eigenlijk in Opsporing Verzocht behandeld worden, maar vanwege het overlijdensbericht van Jansema die avond werd het item door de Hilversumse brigade geschrapt. Onbekend is of en wanneer de zaak wel op tv komt. Al met al lijkt het erop dat een oplossing in deze toch wel bizarre moordzaak steeds verder weg is.

Over Stijn

Stijn schrijft over van alles en nog wat. Als student geschiedenis is dit ook een van de dingen die hij het liefste doet. Zoals het een echte Almeloër past is zijn hart volledig zwart-wit.

0 reacties op “CSI 0546: Van kwaad tot erger”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties