Inbreker verjaagd met breinaald

Een 38-jarige vrouw heeft een inbreker met zwaar geschut weten te verjagen. Met, jawel, een breinaald verjoeg ze het ongewenste bezoek dat via een openstaand draai-/kiepraam binnen probeerde te komen. De boef schrok en maakte zich snel uit de voeten.

Afgelopen donderdag om 6.30 uur hoorde de bewoonster van een appartement aan de Mozartstraat lawaai bij haar jaloezieën. Toen de vrouw op verkenning ging, zag ze prompt een hand via het venster naar binnen gaan. Een breinaald was voor handen en hét perfecte wapen, daar kwam ook de jatmoos achter. De breimevrouw prikte zo fanatiek in de ongewenste tengels dat zelfs de naald brak. De steelpersoon droeg handschoenen, daarom is niet duidelijk of de klauwen geperforeerd zijn.

Driewerf hulde voor de dappere breinaalden!

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Inbreker verjaagd met breinaald”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares