Almelose vanavond in finale The Voice!

*UPDATE – Uiteraard is dit tenenkrommende Nederlands in combinatie met onwaarheden onze bijdrage aan 1 april. U kunt weer met een gerust hart gaan slapen!*

Ligt u vanvond ook plat voor de buijs? Esmae Scheurs uit Almelo zingt dan de pannen van het dak in de finale van de voice kids.

Bij de auditie zong Esmae het nummer ‘af schijt’ en dat maakte veel indruk op de coaches onder wie Ilse Delange die haar onder haar hoede nam.  De jonge zangeres zit gymnasium twee. Hopenlijk hoeft ze de uitslag vanavond niet zo sportief op te pikken.

Welk liedje Esmae in de finale gaat zingen is nog niet duidelijk want dat mag ze nog niet zeggen. Wilt u het weten? Kijk dan om half acht naar RTL4 en stemmen mag ook. Niet u gitaar maar op Esmae zodat zij de finale kan winnen en Almelo trots kan maken. Fijne dag.

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Almelose vanavond in finale The Voice!”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares