Almeloër actief op Olympische Spelen 2016

Wat mooi, wat mooi! Almeloër Peter Müllenberg heeft een olympisch ticket te pakken. Extra reden om trots te zijn is dat Müllenberg de eerste Nederlandse bokser op de Olympische Spelen sinds 1992.

De 28-jarige boksmeneer kwalificeerde zich op de vrijdagavond in Turkije op het OKT voor de finale. De directe beloning is een startbewijs voor het grootste sportevenement op mondiaal niveau. De Almeloër komt uit in de klasse -81 kilogram.

Weer nieuws uit Almelo om trots op te zijn. Boks ouwe!

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

1 reactie op “Almeloër actief op Olympische Spelen 2016”

  1. huupiehupvakp schreef:

    2 Almeloërs naar Rio!!! http://www.reshmieoogink.nl/ gaat ook!

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties